Onze uitlaatservice

Individuele wandelingen

Wij zijn een hondenuitlaatservice die jouw hond NIET in groepen uitlaat, maar jouw hond uitlaat in de buurt waar je woont. Dit betekent dat de hond in de omgeving blijft waar hij/zij gewend is en niet in een bus meegenomen hoeft te worden.

Verzorging van de hond

Na de wandeling kijken we of het nodig is om de waterbak te verversen. Daarnaast kunnen we jouw hond ook eten geven indien je dit aangegeven hebt. Zorg er dan wel voor dat het klaar ligt. We vullen in het schriftje, die je van ons krijgt, hoe de wandeling gegaan is en of er bijzonderheden zijn die vermeld moeten worden. Wanneer het geregend heeft, zullen we jouw hond afdrogen. Daarna geven we jouw hond een dikke knuffel (als hij/zij dat wil) en gaan we weer weg.

flexibele uitlaattijden

We werken met flexibele bloktijden over de gehele dag. Dit doen we 7 dagen in de week, het hele jaar door. Ook in de vakanties en op feestdagen kun je bij ons terecht.

wij zijn er voor jouw hond

Al met al proberen we jouw hond alle aandacht te geven voor, tijdens en na de wandeling, die de hond verdient.

WELKE WANDELING PAST BIJ JOU?

Wij werken met 2 soorten wandelingen, de micro en de macro wandeling. Je kunt zowel kiezen om per wandeling af te rekenen als om een 5-strippenkaart te kopen. De prijzen van zowel de losse wandelingen als die van de 5-strippenkaart staan hieronder. Mocht je toch iets anders willen, is dit altijd bespreekbaar. Stuur ons dan een berichtje.

MICRO
€ 7,85

Per wandeling bij aanschaf van een strippenkaart

MICRO
€ 8,10

Per losse wandeling

MACRO
€ 14,80

Per wandeling bij aanschaf van een strippenkaart

MACRO
€ 15,20

Per losse wandeling

In het weekend en op feestdagen geldt een toeslag van 20% op de wandelingen. Het weekend begint op vrijdagavond 21 00 uur en eindigt op maandagochtend
7 00 uur. De strippenkaarten kun je niet gebruiken in het weekend of op een feestdag. De aangeschafte strippenkaarten zijn 3 maanden geldig. Deze 3 maanden gaan in op het moment dat de strippenkaart gekocht wordt.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en gelden voor een enkele reisafstand vanaf Hondenuitlaatservice Jessa tot 5 km. Bedraagt de enkele reisafstand meer dan 5 km, komt er € 0,25 per km bij. Mocht je nu meerdere honden hebben binnen hetzelfde gezin, dan geldt voor elke hond meer, dat hij/zij voor 45% van bovenstaande prijzen mee mag.

Het intakegesprek kost je niks. Dit gesprek is om zowel jou als jouw hond te leren kennen en andersom.

Er wordt geen geld teruggegeven op een gekochte wandeling.

Wij verkopen ook cadeaubonnen. Je kunt kiezen voor elk bedrag. De bonnen zijn in te wisselen voor wandelingen. Dus mocht je een leuk creatief cadeau willen geven aan iemand, laat het ons weten.

Wat zeggen klanten over ons?

Betrouwbare uitlaatservice, bij het intake gesprek meteen een goed gevoel. Lief voor de dieren!
Marjan
Baasje van maxi en luna
Ik heb voor mijn twee grote honden gebruik gemaakt van de oppasservice en de uitlaatservice van HUS Jessa en ben over beide erg tevreden. Daan, Marsha en de anderen zijn erg betrouwbaar en mijn honden zijn altijd enthousiast om hen te zien. Ik weet dat mijn honden bij hen in goede handen zijn. Voor een onbezorgde vakantie, een werkdag of een dagje uit zou ik HUS Jessa zeker aanraden!
Tineke
Baasje van virgil en scout
Wij zijn super tevreden over deze hondenuitlaatservice. Allereerst maken ze een afspraak met je om kennis te maken met jou en je hond, daarnaast worden er duidelijke afspraken gemaakt. De eigenaar van Jessa hondenuitlaatservice is zeer professioneel en denkt met je mee. Daarnaast zijn ze ook flexibel en betrouwbaar. Ook hebben ze het beste met je hond voor en geven ze individuele aandacht. Onze hond is dan ook gek op de eigenaresse en haar Teckels. Het is persoonlijk en kleinschalig. Wij bevelen deze uitlaatservice aan iedereen aan!
Nina en Justin
Baasjes van Molly

Volg ons op social media