Welke wandeling past bij jou?

Wij werken met 2 soorten wandelingen, de micro en de macro wandeling. Je kunt zowel kiezen om per wandeling af te rekenen als om een 5-strippenkaart te kopen. De prijzen van zowel de losse wandelingen als die van de 5-strippenkaart staan hieronder. Mocht je toch iets anders willen, is dit altijd bespreekbaar. Stuur ons dan een berichtje.

MICRO
€ 7,70

Per wandeling bij aanschaf van een
5-strippenkaart

MACRO
€ 14,50

Per wandeling bij aanschaf van een
5-strippenkaart

MICRO
€ 7,95

Per wandeling

MACRO
€ 14,90

Per wandeling

In het weekend en op feestdagen geldt een toeslag van 20% op de wandelingen. Het weekend begint op vrijdagavond 21 00 uur en eindigt op maandagochtend 7 00 uur. De strippenkaarten kun je niet gebruiken in het weekend of op een feestdag. De aangeschafte strippenkaarten zijn 3 maanden geldig. Deze 3 maanden gaan in op het moment dat de strippenkaart gekocht wordt.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en gelden voor een enkele reisafstand vanaf Hondenuitlaatservice Jessa tot 5 km. Bedraagt de enkele reisafstand meer dan 5 km, komt er € 0,19 per km bij. Mocht je nu meerdere honden hebben binnen hetzelfde gezin, dan geldt voor elke hond meer, dat hij/zij voor 40% van bovenstaande prijzen mee mag.

Het intakegesprek kost je niks. Dit gesprek is om zowel jou als jouw hond te leren kennen en andersom. 

Er wordt geen geld teruggegeven op een gekochte wandeling.

Wij verkopen ook cadeaubonnen. Je kunt kiezen voor elk bedrag. De bonnen zijn in te wisselen voor wandelingen. Dus mocht je een leuk creatief cadeau willen geven aan iemand, laat het ons weten.

Volg ons op social media