Werken met honden geeft de grootste voldoening die er is

Over ons

Vanaf 1 januari 2020 zijn wij gaan doen wat we eigenlijk al veel eerder hadden willen doen; werken met honden. Een leven zonder honden kunnen we ons niet voorstellen. Zij zijn onze passie en zorgen voor een glimlach op ons gezicht. Werken met deze heerlijke dieren is dan ook iets wat wij graag doen.

Daan

Van mijn passie mijn werk maken. Dat is wat ik gedaan heb met het beginnen van deze uitlaatservice. Ik vind honden de meest geweldige dieren op deze wereld. Ze zijn trouw, lief en eerlijk. Een echte vriend(in) voor het leven! 

Ik heb in 2015 mijn diploma gehaald voor de opleiding Gediplomeerd Hondenuitlaatservice bij de Martin Gaus Academie.
HUS Jessa hondenuitlaatservice Tilburg
HUS Jessa hondenuitlaatservice Tilburg

Tonny

Ik ben sinds kort gepensioneerd. Ik heb vanaf mijn 15e in de zorg gewerkt. Nu vul ik mijn dagen met mijn eigen hondjes, mijn kinderen, kleinkinderen en thuis van alles en nog wat. Ik vind het lekker om te wandelen en omdat ik tijd “over” heb, heb ik me aangemeld als vrijwilliger bij Hondenuitlaatservice Jessa.

Marsha

Vanaf jongs af aan heb ik al affectie met dieren. Helaas kan ik geen eigen hond houden vanwege tijdgebrek. Ik werk bij PostNL en bij de thuiszorg. Maar ik vind het heerlijk om voor of na mijn werkdag een wandeling te mogen maken met een hond. Even samen genieten van elkaar!

HUS Jessa hondenuitlaatservice Tilburg
HUS Jessa hondenuitlaatservice Tilburg

Demi

Ik zit op de Rooi Pannen en help Hondenuitlaatservice Jessa met alles wat op social media verschijnt. Ik vind het erg leuk om filmpjes te maken en deze te bewerken.

Bets

Ik ben van jongs af aan met honden opgegroeid. Ik wandel vaak met mijn eigen hondje Laila in het wandelbos, dat vind ik heerlijk. Ik heb vroeger in de zorg gewerkt en dat mis ik wel, dus werk ik als vrijwilliger bij de Kievitshorst. Omdat ik ook graag met honden omga, heb ik mezelf opgegeven als vrijwilliger bij Hondenuitlaatservice Jessa.

HUS Jessa hondenuitlaatservice Tilburg

Volg ons op social media