Werken met honden geeft de grootste voldoening die er is

Over Hondenuitlaatservice Jessa

Jessa is een Mechelse Herder die we uit het dierenasiel hebben gehaald in 2011. Zij was als zwerver door iemand bij het asiel afgegeven. Wij hebben haar in ons gezin opgenomen en zij is tot haar dood in april 2019 bij ons gebleven. Jessa was een lieve sociale hond, die nog steeds erg gemist wordt door ons gezin.

In 2019  ben ik me gaan oriënteren om een eigen hondenuitlaatservice te gaan beginnen. Ik vind mijn werk in de pensioenbranche erg leuk, maar mijn passie is en blijft honden. Vanaf 1 januari 2020 ben ik met dit bedrijf gestart en ik hoefde niet lang over de naam na te denken. Hoe mooi is het om Jessa voor altijd om ons heen te hebben, door de hondenuitlaatservice Jessa te noemen?  

Er zijn genoeg hondenuitlaatservices, maar de meeste uitlaatservices laten de honden in groepen uit. Ik wil persoonlijke aandacht geven aan de honden die ik uitlaat. Daarnaast weet ik dat er genoeg mensen en honden zijn, die om verschillende redenen, graag de hond individueel uitgelaten hebben. Daarom ben ik gestart met een hondenuitlaatservice die honden per gezin uitlaat. Aangezien ik in Tilburg woon, laten wij de honden uit in en rondom Tilburg. Lees hier meer over onze uitlaatservice.

Naast het uitlaten, passen wij ook op. Ga je op vakantie of een lange dag weg en heb je liever niet dat jouw hond naar een pension gaat? Dan komen wij in huis en zorgen ervoor dat jouw hond hetzelfde ritme heeft wanneer jij zelf thuis zou zijn. De hond kan in zijn/haar eigen vertrouwde omgeving blijven en er is iemand in de buurt om lekker met hem/haar te knuffelen en samen op de bank te hangen. Ook het oppassen wordt in en rondom Tilburg gedaan. Lees hier meer over onze oppasservice.

Om een algehele service te kunnen bieden aan jullie, hebben wij ook een webshop ingericht. wij verkopen alleen maar spullen die voor honden zijn bedoeld. De spullen worden in heel Nederland bezorgd, maar kunnen ook opgehaald worden in Tilburg, als je dat liever hebt.

Ons team

Eigenaresse Daan

Daan

eigenaresse

Van mijn passie mijn werk maken. Dat is wat ik gedaan heb met het beginnen van deze uitlaatservice. Ik vind honden de meest geweldige dieren op deze wereld. Ze zijn trouw, lief en eerlijk. Een echte vriend(in) voor het leven! 

Ik heb in 2015 mijn diploma gehaald voor de opleiding Gediplomeerd Hondenuitlaatservice bij de Martin Gaus Academie. Ik ben opgegroeid met honden. Een leven zonder honden, kan ik me om eerlijk te zijn, niet voorstellen.

Vrijwilliger Tonny

Tonny

Vrijwilliger

Ik ben sinds augustus 2020 gepensioneerd. Ik heb vanaf mijn 15e in de zorg gewerkt. Eerst als bejaardenverzorgster, later als woonbegeleidster in de verslavingszorg. Nu vul ik mijn dagen met mijn eigen twee hondjes, mijn kinderen, kleinkinderen en thuis van alles en nog wat.

Ik vind het lekker om te wandelen en omdat ik tijd “over” heb, heb ik me aangemeld als vrijwilliger bij Hondenuitlaatservice Jessa.

Vrijwilliger Marsha

Marsha

Vrijwillger

Vanaf jongs af aan heb ik al affectie met dieren. Helaas kan ik geen eigen hond houden vanwege tijdgebrek. Ik werk bij PostNL en bij de thuiszorg.

Maar ik vind het heerlijk om voor of na mijn werkdag een wandeling te mogen maken met een hond. Even samen genieten van elkaar!

Vrijwilliger Demi

Demi

Vrijwilliger

Ik zit in het tweede jaar van de middelbare school Rooi Pannen.  Ik vind het erg leuk om filmpjes te maken en deze te bewerken.

Ik help Hondenuitlaatservice Jessa met alles wat op social media verschijnt. 

Vrijwilliger Bets

Bets

Vrijwillger

Ik ben van jongs af aan met honden opgegroeid. Ik wandel vaak met mijn eigen hondje Laila in het wandelbos, dat vind ik heerlijk.

Ik heb vroeger in de zorg gewerkt en dat mis ik wel, dus werk ik als vrijwilliger bij de Kievitshorst. Omdat ik ook graag met honden omga, heb ik mezelf opgegeven als vrijwilliger bij Hondenuitlaatservice Jessa.

Volg ons op social media