Onze oppasservice

Bij jou in huis

In plaats van jouw hond weg te brengen, komt er iemand in jouw huis. Op deze manier hoeft jouw hond niet uit zijn/haar vertrouwde omgeving weg. Jouw hond blijft in hetzelfde ritme als wanneer jij thuis zou zijn. Daarnaast wordt er tegelijkertijd op jouw huis gepast. Een win-win situatie!

Verzorging van de hond

We verzorgen jouw hond hetzelfde als dat jij thuis zou zijn geweest. We laten ze uit, geven ze eten en knuffelen er net zo veel mee als jij zou doen. We houden jou elke dag (als je dat wilt) op de hoogte met foto's en filmpjes die we doorsturen. Op die manier mis je niets van jouw hond!

flexibel

We passen op tijdens de periode dat jij weg bent. Dit kan een dagdeel zijn, een paar dagen, maar ook voor wat langere tijd, kun je bij ons terecht. We werken zeven dagen in de week, het hele jaar door. Ook in de vakanties en op feestdagen kun je bij ons terecht.

wij zijn er voor jullie

Al met al proberen we er voor jou en jouw hond te zijn, om de periode dat jullie niet samen zijn, zo makkelijk mogelijk te maken!

Wat vragen we voor het oppassen?

Het oppassen wordt helemaal op maat vastgesteld, samen met jou. Daarom hebben we geen standaardpakket met standaardprijzen.

Mocht je interesse hebben of nog twijfelen of dat dit misschien iets voor jou en jouw hond kan zijn, neem dan contact met ons op. We komen graag kennismaken en alle mogelijkheden doorspreken.

Volg ons op social media